Куряче м'ясо накачують незрозумілою рідиною для збільшення його маси і об'єму. Про це розповіла користувачка соцмережі Facebook Lielma Fraga

На своїй сторінці дівчина опублікувала відео з невідомого цеху, де співробітники накачували курячі тушки невідомою рідиною.

На відео можна помітити велику кількість курячих тушок. Працівники цеху по черзі кладуть їх на стіл і за допомогою спеціального приладу, що нагадує пістолет з голкою, накачують їх рідиною.

Голку вганяють в м'язові тканини курки після чого з неї надходить рідина. При цьому можна помітити, як сама тушка стає більшою в об'єміі.

Дівчина розповіла, що курку накачують водою і як зізнався їй один з працівників цеху, після цієї процедури не тільки її об'єм, але і вага стає більше.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Це вода, яку вони впорскують, щоб вага курки збільшилася. Я навчалася у хлопця, який цим займається. Він сказав, що після цього вага курки повинна збільшиться" - написала дівчина у підписі до публікації.

Варто зазначити, що дане відео було знято в Португалії. Невідомо, чи використовують подібні технології виробники курячого м'яса в Україні, проте це зайвий раз доводить, що при покупці продуктів потрібно бути уважніше та обережніше.

Нагадаємо, раніше СБУ ліквідувала банду небезпечних плантаторів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" ціни в Україні під час карантину дуже змінилися.

Також "Знай.uа" писав, що жительці Запоріжжя продали волохаті суші.