В Івано-Франківську літня жінка нанесла травми електрошокером сусідським собакам. Про це розповіла власниця постраждалих тварин у соцмережі Facebook.

На опублікованих кадрах з вуличної камери відеоспостереження помітно, як до паркану будинку по вул. Зорія підійшла жінка, просунула за огорожу руку і застосувала електрошокер до двох тварин, які були всередині.

Власникам тварин у районі вулиць Коновальця, Бандери, Зорія, Київська, Стецько порадили бути уважними і берегти своїх улюбленців.

“Я побачив, що вона якраз стояла біля паркану та вигукувала: “Забери своїх собак”. Я зайшов на подвір’я, дивлюся – собаки якісь мляві, не дуже можуть ходити. Я пустив їх додому. У цей момент я побачив на камерах, що вона стояла з електрошокером. Вона двічі підходила з ним – там різниця у 20 хвилин. Перший раз підійшла і щось жбурнула в собак, почала бити електрошокером. А другий раз повернулася тоді, коли ми із сестрою йшли додому”, – кажуть у родині Овчаренків.

Через напад на собак господарі написали заяву до поліції.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Жінка, яку впіймали на ганебній справі, почала вимагати в сусідському вайбер-чаті, аби господарі поприбирали собак.

«Що ви там ховаєте, а хаті за собаками і камерами?», - запитує вона в людей, і не визнає своєї провини.

Скрін, Facebook Анна Гукова

«Слабе створіння. Знахідка для психіатрії. Заявіть на неї в поліцію, стару дурепу, там їй пояснять, куди треба і не треба сунути свої граблі, та ще й з електрошокером», «На жаль, придурошні сусіди є у кожного. Заяву на неї», «Капець. А яке діло що в людей за парканом і в хаті??? Наша нація в чорну діру іде», - пишуть в коментарях до відео люди.

Раніше повідомляли, паркур ще в моді? Котик-руфер потрапив у пастку ями метрополітену, просидівши цілий день на рейках - рятували всією станцією.

Як повідомляв Знай.uа, українки витягли 51-річного білоруса з "того світу" на відпочинку в Єгипті: місцеві лікарі не вірили, а вони рятували до кінця.

Знай.uа писав, українка залишила бідного песика гинути на холоді, а сама поїхала на заробітки до Польщі: "налякана дитина".