У Хмельницькій області вагітна жінка пограбувала чоловіка на 10,9 тисячі гривень і отримала штраф. Про це повідомляє портал molbuk.ua.

Про це повідомляє Новоселицький районний Суд Чернівецької області. Відзначається, що обвинувачена познайомилася з чоловіком 3 липня в місті Кам'янець-Подільський і той запросив її додому. Коли чоловік заснув, вона вкрала його банківську карту і через мобільний телефон змінила пароль до неї.

Суд, скріншот: YouTube

Після цього підозрювана поїхала в місто Хотин, де вона зняла 10900 гривень з рахунку. При цьому в суді жінка визнала свою провину і розкаялася.

Суддя, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Інстанція визнала її винною за статтею 7 ч.1, ст. 185 ч. 1 КК, проте вона визнала в якості пом'якшуваної обставини вагітність і виховання малолітньої дитини. Тому жінку покарали штрафом у 4080 грн.

Відзначимо, що такі ситуації не бувають рідкістю, проте зазвичай контроль над банківською картою отримують аферисти або шахраї, використовуючи інформацію про клієнта.

Нагадаємо, у Харкові встановлять 1000 "розумних камер" на дорогах: як вони працюватимуть і що зміниться для водіїв. Пристрої цілодобово фіксуватимуть перевищення швидкості, проїзд на червоне світло, а також перетин суцільної лінії

Раніше повідомляли, шахраї вкрали в українців 75 тисяч гривень, представившись співробітниками ПриватБанку, Київстар та соціальними працівниками.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що шахраї скупили на всі гроші Українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "У мене немає гаджета від Apple".