У заповіднику Хмельницької області браконьєр вбив двох козуль. Про це повідомляє Фейсбук-портал Національної поліції.

Подія трапилася у заповіднику "Подільські Товтри", який розташований у місті. Там посеред ночі браконьєр застрелив двох козуль. Однак його виявив місцевий єгер і викликав на місце співробітників поліції.

Поліцейські отримали повідомлення від єгеря з Чемеровичі 22 грудня о другій годині ночі. Чоловік повідомив, що під час обходу території на узліссі біля села Романівка він виявив браконьєра.

Правоохоронці повідомили, що незаконним промислом займався 56-річним жителем міста Дунаївці. Він використовував мисливський карабін для вбивства рідкісних тварин.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Представники поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 248 (незаконне полювання) Кримінального кодексу України. Зброю та незаконно здобуту дичину вилучили. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Як повідомляв "Знай.ua", Covid-19 в Україні перед робочим тижнем уходить у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ за листопад 2021 року.

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання за несертифіковане газобалонне обладнання для автомобілів в нашій країні.