У Івано-Франківську аеропорт потребує ремонту, адже все обладнання та інтер'єр достатньо зношені.
Про ситуацію з Франківським аеропортом розповів блогер Максим Циркель на Facebook, виклавши також світлини.
Відвідання Івано-Франківського аеропорту можна схарактеризувати, як подорож у часі. Адже ми вже у 2021-му та на порозі 2022-го, але аеропорт все ще в 1990-х. Ремонту летовища тут не було ще 1990-х, а з сервісу для пасажирів – майже нічого. Є лише скромний буфет, де можна випити кави з бутербродом.

Аеропорт Франківська, фото з фейсбук


Однак, Максим Циркель зазначив, що це далеко не всі проблема аеропорту в Івано-Франківську, адже у самій будівлі дуже холодно, і до того ж на вулиці ще немає морозів.

Аеропорт Франківська, фото з фейсбук

"Мене тут не було кілька років, і за цей час стало тільки гірше. Будівля аеропорту тримається лише на чесних словах. З першого кроку здається, ніби в 1995 році всі кинулися в аеропорт, і тільки сьогодні вперше ризикнули зазирнути всередину. Пасажирів очікує дике, розбите похолодання. Мені страшно уявити, що тут буде при мінусових температурах. При вході є невеличке кафе, де можна випити чаю або з'їсти бутерброд стоячи. Ось тут закінчуються зручності в аеропорту", - зазначив блогер.

Нагадаємо, Олексій Мочанов показав, як економного українця з лоукоста в Борисполі забирає Роллс-Ройс: "Переконлива шизофренія"

Раніше Знай писав, українець помітив "фокуси" провідників Укрзалізниці при купівлі квитків: "Пропонує за доплату їхати без сусідів"

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Також Знай повідомляв, з аеропорту "Бориспіль" тепер можна полетіти в Стокгольм: подробиці маршруту Для українців відкрили вже другий рейс до скандинавських країн.