Студент з Кам'янець-Подільського вишу опинився у п'ятірці кращих на чемпіонаті Європи з кросу та виконав норматив Майстра спорту.

Про це повідомляє пресслужба Студентського меридіану К-ПНУ.

Так, стало відомо, що у неділю, 12 грудня в Ірландії у місті Дублін відбувся чемпіонат Європи з кросу. В ньому взяв участь студент факультету фізичної культури К-ПНУ Андрій Атаманюк.

Студенту третього курсу вдалося опинитися у п'ятірці кращих. Андрій Атаманюк посів п’яте місце на дистанції 6000 метрів серед юніорів. На чемпіонаті Європи студент К-ПНУ також виконав норматив майстра спорту України.

Студент кам'янецького вишу в п’ятірці кращих чемпіонату Європи

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Андрій Атаманюк бігом займається вже достатньо давно, і часто показує гарні результати. Зараз його тренує доцент кафедри легкої атлетики з методикою викладання - Василь Ліщук. Надалі студент буде тренуватися ще більше, аби показати ще більш вражаючі результати.

"Вітаємо спортсмена та його тренера, доцента кафедри легкої атлетики з методикою викладання Василя Ліщука з чудовим результатом і бажаємо нових спортивних перемог", - так привітали спортсмена та тренера у виші.

Нагадаємо, Дарина Білодід пояснила українцям, як отримати користь від спорту: "Півасик обов'язково, для суглобів". Дарина Білодід назвала десять причин, чому займатися спортом дуже важливо

Раніше Знай писав,у Миколаєві за ініціативи Миколаївського осередку Національного корпусу відбувся Всеукраїнський турнір з паверліфтингу

Також Знай повідомляв, український борець-чемпіон, який змагався з Жаном Беленюком, прийняв громадянство іншої країни