Вже цього року можна буде розмитнити євробляхи в електронному режимі. Про це повідомляє портал Вести.

Так Кабмін розгляне постанову "Про реалізацію експериментального проекту з митного оформлення окремих транспортних засобів", яка передбачає прискорення процедури оформлення транспорт, використовуючи онлайн.

Документ говорить, що з 2 грудня 2021 року по 31 Серпня 2023 здійсниться спеціальний експериментальний проект. Він передбачає прискорення оформлення автобусів, машин, самохідних машин, мотоциклів, причепів, мотоколясок і мопедів. Координатор даного проекту-Міністерство цифрової трансформації.

Євробляхи, фото: Unian

Для того щоб оформити євробляху, потрібно мати при собі реєстраційних документ, а також документ, що підтверджує особу та інформаційний код. Все це слід подати в електронній формі, в тому числі за допомогою додатка "Дія".

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Митні платежі зарахують в автоматичному режимі. Їх оплата може здійснюватися через фінансову установу або платіжні системи протягом десяти днів. Після цього можна буде завершити оформлення ввезеного ТЗ в автоматичному режимі.

Раніше повідомляли, Україна на порозі "жовтої зони" карантину: доктор Комаровський пояснив, наскільки здатна захистити медична маска.

Як повідомляв Знай.иа, доктор Євген Комаровський і футбольний коментатор Віктор Вацко помірялися "грибним урожаєм": "Головач гігантський".

Знай.иа писав, у вас є 30 хвилин, щоб врятувати життя: в яких випадках треба негайно викликати швидку.