Українка втекла до Італії і залишила сина на рідну сестру. Цю історію розповіли у виданні"Твоє Слово".

Жінка на ім'я Катерина знайшла роботу в Італії і вирішила залишити сина Сашеньку своїй рідній сестрі Ірі. Вона пообіцяла надсилати гроші для сина щомісяця, щоб родині сестри хлопчик не був тягарем.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік Іри Ігор був проти того, щоб хлопчик знаходився в їхньому будинку, проте коли вона сказала, що сестра буде висилати гроші, скриплячи зубами погодився. Також дочка Іри Ліза була проти того, щоб Саша жив з нею в кімнаті. В результаті жінка вмовила дівчинку пообіцявши купити їй нову іграшку.

Перші кілька місяців Катерина дійсно висилала гроші для Сашеньки. Однак через деякий час вона припинила це робити і перестала відповідати на дзвінки. Пізніше від Каті прийшов лист, що вона вийшла заміж і додому не повернеться. Ігор дізнавшись про це відразу ж сказав вигнати Сашу з дому.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Це вже занадто! Роби, що хочеш, але щоб хлопчаки не було тут через три дні. Це моя квартира, і я не дозволю робити з неї притулок!"- сказав Ігор.

Іра любила Сашу і не розуміла, як допомогти хлопчикові. Однак все ж їй довелося відправити його в дитячий будинок. Не дивлячись на це Іра регулярно відвідувала хлопчика і навіть забирала його додому на вихідні.

Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Через кілька років Ліза виросла, вийшла заміж і поїхала жити в інше місто. А тим часом Іра помітила, що її здоров'я стало погіршуватися. Після обстеження медики підтвердили найстрашніші побоювання жінки-у неї була онкологія.

Іра розповіла про це Ігорю, проте чоловік відреагував холодно і навіть не відірвався від телевізора. Потім вона зателефонувала доньці, але Ліза теж не надала підтримки і сказала, що зайнята.

Потім Іра пережила операцію і два місяці лікування. У день виписки вона дзвонила Ігорю, щоб він забрав її додому, але трубку ніхто не брав. Коли жінка зайшла в квартиру, то побачила записку про те, що чоловік пішов до іншої.

"Я сіла на кухні, і тихенько заплакала. Мені було прикро, що найближчі мені люди, кинули мене в найважчий момент."- розповіла Іра.

Через два дні в її двері хтось подзвонив. Іра думала, що це приїхала Ліза, проте відкривши двері побачила Сашу. Хлопець весь цей час хвилювався за неї і приїхав, щоб відвідати. Він також похвалився успіхами в навчанні і розповів, що хоче стати програмістом.

Іра поділилася з ним подією і запропонувала хлопцеві переїхати до неї, адже всі рідні її кинули. Саша погодився і вже через кілька днів вона забрала його з дитбудинку.

"Ми прекрасно жили з Сашею. Хлопець закінчив навчання, і влаштувався на високооплачувану роботу. Саша допомагав мені у всьому, і щороку купував мені путівку в санаторій. Я була вдячна своїй сестрі Катерині, за те, що подарувала мені свого сина. Колись я думала, що Сашенька мені буде в тягар, а вийшло навпаки, він став моїм порятунком від самотності і туги" - призналася Катерина.

Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Орбакайте "кинула" Пугачову в найважливіший момент

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка загриміла в психушку через батька-тирана і зраділа його смерті

Також, "Знай.uа" писав, що закохані українці одружилися в США