Багато хто любить шинку, проте побоюються купувати її в магазині через добавок. Однак мало хто знає, що це блюдо можна приготувати в домашніх умовах з курячого м'яса. Смачний рецепт курки в желе розповіли на YouTube-каналі "Другая кухня".
Цей рецепт простий в приготуванні і доступний за вибором продуктів. Отримане блюдо здатне відмінно замінити магазинну ковбасу і прикрасити практично будь-який стіл.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування курки в желе необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Філе курячої грудки і курячих стегон - 1,5 кг
- Часник сушений - 1 ч. ложка
- Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки
- Паприка мелена - 1 ч. ложка
- Коріандр мелений - 1 ч. ложка
- Желатин - 25 г
- Сіль - 2 ч. ложки
Спосіб приготування:
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
1. М'ясо необхідно порізати дрібними шматочками і покласти в посуд.
2. До м'яса додати сіль, часник, перець, паприку, коріандр і добре все перемішати.
3. Додати до м'яса желатин і добре перемішати.
4. Викласти отриману суміш у форму для випікання і накрити її фольгою.
5. Форму для випікання потрібно поставити у вхідну форму з водою.
6. Отриману конструкцію потрібно відправити в духовку на 50-70 хвилин при температурі 170 градусів.
7. Після приготування курці потрібно дати охолонути і поставити її в холодильник на 6 годин.
8. Далі потрібно витягнути блюдо з форми, після чого його можна подавати до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, пельмені з незвичайною начинкою: кращий рецепт холостяків, який оцінить кожна жінка
Як повідомляв портал "Знай.uа", соковиті котлетки" шкільні " за рецептом наших мам-згадай смак дитинства
Також, "Знай.uа" писав, квашена капуста за смаком, як Бочкова: консервуємо хрустку закуску на зиму