Вінегрет-класичне блюдо кожного святкового столу. Кухарі підказали рецепт улюбленого салату українців у новому баченні.

Читайте Знай в Google News!

Про приготування незвичайного вінегрету розповіли на порталі "В пузо".

Інгредієнти:

  • Морква
  • Буряк
  • Картопля
  • Маслинове масло
  • Журавлина
  • Мед
  • Гірчиця
  • Квашена капуста
  • Копчена курка
  • Сіль, спеції - за смаком

Рецепт:

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

Свіжу моркву, картоплю і буряк чистимо і нарізаємо рівними кубиками. Ставимо розігріватися духовку на 190 градусів. Тим часом викладаємо нарізані овочі на деко, застелене фольгою, – буряк в одній стороні, картопля з морквою – в іншій (щоб овочі не забарвилися). Скроплюємо їх оливковою олією і солимо. Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Після прибираємо фольгу і запікаємо овочі ще 10 хвилин.

Овочі / фото : В пузо

В цей час робимо заправку. Журавлину промиваємо і перемелюємо в блендері. Додаємо до неї мед (якщо він не рідкий, то необхідно його розтопити). Далі заливаємо 4 ст.л. оливкової олії і додаємо гірчицю. Якщо у вас немає діжонської гірчиці, то можна взяти звичайну, але м'яку, додавши в неї трохи цукру.

Соус / фото : В пузо

Квашену капусту, якщо вона довга, розрізаємо на дрібні частини. Ріжемо дрібними кубиками копчену курку. Овочі охолоджуємо і заправляємо заправкою.

Капуста / фото : В пузо

Копчена курка / фото: В пузо

Перемішуємо всі інгредієнти. Додаємо сіль і оливкову олію за потребою.

Салат готовий. Смачного!

Вінегрет / фото: В пузо

Нагадаємо, що у мережі розповіли простий рецепт класичної мекіканской закуски.

Як повідомляв портал Знай.иа, кефірне тісто без дріжджів: кайфовий рецепт, який повинен бути у кожної господині

Також Знай.иа писав, що паштетики з "львівської кухні" з куркою і печінкою стануть ідеальним перекусом