Євген Клопотенко розповів як робити рубані котлети з курячого філе з томатно-яблучним соусом. Рецепт з'явився на офіційному сайті зірки "МастерШеф".
Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах. Зірка "МастерШеф" має вдячну аудиторію в соціальній мережі Instagram - на неї підписано 596 тисяч фоловерів.
Також у нього є свій офіційний сайт, на якому він публікує найкращі рецепти. Так він пояснив, яким чином приготувати смачну страву
Інгредієнт:
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
- 500 г курячого філе;
- 1 яйце;
- ½ Ч. л. цедри лимона;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 1 ч. л. меленого коріандру;
- 5 ст. л. панірувальних сухарів;
- сіль і перець за смаком.
Алгоритм приготування
- Візьміть 500 г курячого філе, дрібно порубати гострим ножем, перетворюючи його в рубаний фарш. Додайте за смаком сіль і перець, а також 1 ч. л. коріандру і ½ ч. л. цедри лимона.
- Візьміть один ріпчасту цибулю і натріть на крупній тертці.
- Вбийте в фарш яйце і дуже добре його вимісити;
- Сформуйте невеликі котлетки і запаніруйте в 5 ст.л. сухарів. Викладіть котлетки на деко, застелене пергаментом. Випікайте в духовці з температурою 180 градусів протягом 15-20 хвилин
- Зробіть соус. У сотейнику слід з'єднати помідор, нарізаний маленькими шматочками з яблуком, яке ви попередньо натерле на тертці. Також слід додати подрібнений часник, а також перець з сіллю і протушкувати три хвилини.
- Готовий соус перебийте блендером до стану пюре.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як засолити кавун на зиму: серйозний конкурент звичним огіркам і помідорам
Також "Знай.иа" повідомляв рецепт смачної бурякової ікри: гостра і соковита
Як повідомляв портал "Знай.иа", Аджика з баклажанів на зиму: підійде до картоплі, макаронів і каш.