Діти-це завжди щастя. Але коли вони з'являються у зірок, няню зіркові діти бачать частіше, ніж маму. Але Василиса Фролова принципово відмовилася наймати помічницю у вихованні своєї дитини. Про це вона розповіла в програмі Зірковий Шлях.

Відповідний пост з'явився в Instagram-акаунті zirkovyi_shlyah

Чому Василиса Фролова не хоче наймати няню? 43-річна ведуча @vasyafrolova розповіла нам, справляється з 7-місячним сином Родіоном, і як встигає ходити на вечірки. Більш того, чому не звертається до послуг няні. Деталі в ексклюзивному сюжеті.

До посту прикладено коротке відео-інтерв'ю з ведучою. Вона з'явилася на світському заході, де дала коментар для Зіркового шляху:

- Ви сьогодні прийшли з чоловіком, як я розумію, з ким дитина?

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

- З мамою. Ми ще з собакою прийшли, це важливо

- Є ще помічниця, крім мами?

- Ні, поки що ми принципово нікого не наймаємо, я дуже насолоджуюся цим моментом, я так довго мріяла про цей момент, що мені не хочеться залишати маленьку дитину з нерідною людиною. Хоча, як мені здається, скоро, скоро ми будемо наймати няню

Можливо помічниця телеведучої знадобиться в подорожах

- Я намагаюся ходити на свята, публічні заходи, на такі події, і подорожуємо з дитиною. Я почала робити великий VLOG про подорожі з дитиною.

Можна тільки побажати Василині успіху. Вести активне світське життя і бути хорошою мамою для маленької дитини – це гідно захоплення. Сподіваємося, навіть коли Василиса найме няню, вона залишиться головною людиною в житті свого сина.

Нагадаємо, раніше 43-річна Василиса Фролова вперше стала мамою і показала новонародженого сина

Також "Знай.иа" писав, що ведуча Василиса Фролова поділилася особистим досвідом: перше материнство в 40 років або "чайлдфрі"

Як повідомляв портал "Знай.иа", Василиса Фролова назвала переваги і недоліки подорожей з маленькою дитиною: "Прокидатися кожні три години"