Аджика з баклажанів - неймовірно смачна закуска і консервація на зиму. Із зазначених нижче складників виходить приблизно 5,5 - 6 літрів баклажанної аджики.
Простим рецептом приготування апетитної страви поділився телеграм-канал "Домашня консервація. Варення, заготовки".
Інгредієнти:
- баклажани - 3 кг;
- помідори - 3 кг;
- болгарський перець - 1 кг;
- часник - 2 головки;
- гіркий перець - 2 шт;
- оцет 9% - 100 мл;
- сіль - 100 г;
- цукор - 2 склянки;
- рослинна олія - 1 склянка.
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Приготувати апетитну кабачкову аджику дуже просто і під силу будь-кому. Спершу масу потрібно вилити в каструлю, в якій ви будете потім варити страву.
У цей час помиті баклажани нарізати кружечками товщиною в палець і опустити в киплячу масу. Далі дати їм прокипіти 20 хв на помірному вогні, розкласти в стерилізовані банки та закатати.
Така аджика з кабачків стане в нагоді, коли взимку захочеться чогось смачненького до основної страви, або на закуску, коли гості на порозі, а готувати щось нове часу обмаль.
Нагадаємо, Євген Клопотенко зізнався, як Україна ледь не залишилася без геніального кулінара: "Тоді було пофіг". Євген Клопотенко зізнався, як знайшов себе у кулінарії
Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко зізнався, кому не місце за його столом: "Виганятиму". Євген Клопотенко розповів про свою ідеальну кухню
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі: "Свято у роті". Євген Клопотенко показав, як правильно готувати стейк