Глядачам покажуть новий художній фільм "Хазяїн" від телеканалу 1+1, за участю Богдана Беленюка та Ольги Сумської.

На офіційному акаунті телеканалу 1+1 розмістили інтригуючий пост, з новиною про те, що вже скоро українці побачать новий фільм, створений за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана-Карпенка Карого, адаптований до сучасних реалій. Це буде 4-серійний телевізійний продукт, в якому головну роль виконає Богдан Бенюк.

Богдан Бенюк, фото з 1+1

"В основі сюжету вічний конфлікт стосунків батьків і дітей – Соні та Терентія Пузирів. Після повернення додому з навчання у Гарварді дівчина намагається зрозуміти методи роботи впливового батька-мультимільйонера і відкриває для себе багато неприємного. Її конфлікт з Терентієм Пузирем посилюється ще й тому, що Соня не приймає нав'язаного нареченого, якого їй вибрали без її згоди", - дали опис у публікації.

У фільмі зіграють відомі українські актори: Богдан Бенюк, Ольга Сумська, Валентина Сергєєва, Катерина Алексєєва, Олег Іваниця, Сергій Жданов, Борислав Борисенко, Ілля Пономаренко, Альберт Малик та інші.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Автор ідеї "Хазяїна" Валентина Руденко розповідає, що в стрічці піднімуть вічні питання, які були актуальні як в 19 столітті, так і зараз. Зокрема, конфлікт батьків і дітей, боротьба за справедливість, загальнолюдські та особистісні моральні цінності.

Нагадаємо, Ольга Сумська приголомшила знімками в бікіні 35-річної давності: "Коса моя"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова з вухами зайця влаштувала "Брудні танці" на шоу "Маска", мами занервували: "Дивляться діти"

Також портал Знай.uа писав, що принцу Гаррі виповнилося 37: найзворушливіші моменти до зустрічі з Меган Маркл