Оригінальний соус із зеленого ароматного кропу стане чудовою універсальною добавкою для безлічі страв, виручивши господиню і надавши особливу родзинку у ваше щоденне меню.
Рецептом простого і водночас оригінального рецепта поділився телеграм-канал "Домашня консервація. Варення, заготовки".
Зелень для будь-якої страви - своєрідна родзинка, а ароматний, свіжий, смачний кріп - і поготів! Пропонуємо вам приготувати кроповий соус, який можна залишити на зиму. Так ви зможете користуватися свіжою зеленню навіть в холоди й морози.
Інгредієнти:
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- кріп - 1 пучок (великий);
- часник - 1 головка;
- лимонна цедра-пів чайної ложки;
- лимонний сік - з 1 лимона;
- олія оливкова - 100 грамів;
- солі.
Приготування:
Приготувати такий соус зовсім просто - жодних зайвих зусиль! Спершу нарізаємо кріп і змішуємо з іншими продуктами. Перетворюємо все це в кашоподібну суміш. Тепер складаємо в банку.
Соус з кропу потрібно зберігати в холодильнику. Такий кроповий соус просто незамінний для супів, а також і рибних страв й різноманітних салатів.
Нагадаємо, підготовка полуниці до зими: на що дачникам звернути увагу, щоб отримати гарний врожай. Як обробляти полуницю восени
Як повідомляв портал "Знай.ua", грибне полювання у розпалі: скільки дарів лісу можна їсти без шкоди для здоров'я. Лікар-дієтолог розповіла, скільки можна вживати грибів дорослим та дітям
Також "Знай.ua" Костянтин Грубич підказав, чим замінити шашлик, коли літо давно закінчилося: і випивка, і закуска в одній страві. Костянтин Грубич опублікував відео-рецепт смачного м'яса в Карпатах