Оригінальний соус із зеленого ароматного кропу стане чудовою універсальною добавкою для безлічі страв, виручивши господиню і надавши особливу родзинку у ваше щоденне меню.

Рецептом простого і водночас оригінального рецепта поділився телеграм-канал "Домашня консервація. Варення, заготовки".

Зелень для будь-якої страви - своєрідна родзинка, а ароматний, свіжий, смачний кріп - і поготів! Пропонуємо вам приготувати кроповий соус, який можна залишити на зиму. Так ви зможете користуватися свіжою зеленню навіть в холоди й морози.

Кріп, кадр з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

56-річна Алла Мазур показала себе молоду поруч із батьками і сином: "Далося нелегко"

Аллі Мазур - 56: ведуча 1+1 після боротьби з онкологією згадала, хто подарував їй життя - давно на небесах

Еліна Світоліна розповіла, чим підкорив її Гаель Монфіс: "Він знає завжди..."

"Шо ти ригаєш...": Анастасія Приходько нарвалася на жорстку відповідь за приниження на "Співають всі"

Показати ще
  • кріп - 1 пучок (великий);
  • часник - 1 головка;
  • лимонна цедра-пів чайної ложки;
  • лимонний сік - з 1 лимона;
  • олія оливкова - 100 грамів;
  • солі.

Приготування:

Приготувати такий соус зовсім просто - жодних зайвих зусиль! Спершу нарізаємо кріп і змішуємо з іншими продуктами. Перетворюємо все це в кашоподібну суміш. Тепер складаємо в банку.

Соус з кропу потрібно зберігати в холодильнику. Такий кроповий соус просто незамінний для супів, а також і рибних страв й різноманітних салатів.

Соус з кропу, фото: Домашня консервація / Телеграм

Нагадаємо, підготовка полуниці до зими: на що дачникам звернути увагу, щоб отримати гарний врожай. Як обробляти полуницю восени

Як повідомляв портал "Знай.ua", грибне полювання у розпалі: скільки дарів лісу можна їсти без шкоди для здоров'я. Лікар-дієтолог розповіла, скільки можна вживати грибів дорослим та дітям

Також "Знай.ua" Костянтин Грубич підказав, чим замінити шашлик, коли літо давно закінчилося: і випивка, і закуска в одній страві. Костянтин Грубич опублікував відео-рецепт смачного м'яса в Карпатах