Сьогодні, 8 вересня, православні християни всього світу відзначають день святих Наталії та Адріана. Саме до них потрібно молитися цього дня, щоб вони захистили вас та ваших близьких від усіх негараздів.

Пам’ятайте, що молитися потрібно з відкритим серцем та чистими помислами, без злості чи образи у думках. Тільки така молитва матиме відповідь від святих заступників.

Адріан та Наталія були одружені, проте їхній шлюб тривав всього рік. Імператор Максиміан наказав стратити Адріана, який став християнином, і той радий був прийняти мученицьку смерть. Наталія, яка теж була християнкою, з вірою в серці підтримала чоловіка в його мучеництві, а коли чоловіка жорстоко стратили на арені, забрала із собою його руку, яку зберігала вдома.

Молитва до святих Адріана та Наталії:

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

О, святі мученики!

Прийміть голос моління нашого і визволіть нас молитвами вашими від голоду, згуби, землетрусу, потопу, вогню, меча, нападу чужинців та міжусобиці, від несподіваної смерті та всякої біди, смутку та хвороби.

Щоб нині ми, зміцнені вашими молитвами та заступництвом, прославляли Господа Ісуса Христа.

Йому ж належить всяка слава, честь та поклоніння з Безпочатковим Його Отцем і Пресвятим Духом на віки віків. Амінь.

Раніше повідомляли, Успіння Пресвятої Богородиці 28 серпня: священик ПЦУ назвав топ важливих дій в цей день і "секрет" свічки.

Як повідомляв Знай.ua, Одеське сестринство милосердя УПЦ до 7-річчя з дня заснування нагородили орденом РПЦЗ.

Знай.uа писав, Київ готують до приїзду Вселенського Патріарха Варфоломія: плакати заборонені, а для глядачів-жорсткий "фейс-контроль".