З великої і теплої Одеси, де в ці вересневі дні тисячі українських туристів насолоджуються відпочинком біля моря в "оксамитовий сезон", прийшли доволі неапетитні новини. Виявилося, що місцеві майстри хлібобулочних виробів просто "халтурять" на виробництві.

В одному з магазинів місцевий житель купив вертут з "яблучною" начинкою, але за фактом отримав просту булку з невеликим слідом "наповнювача", який буквально світиться на сонці через свій маленький обсяг.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Булочки без начинки, фото: Telegram

Булочки без начинки, фото: Telegram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Економія або неврожай яблук? Вертута з яблучною начинкою від ТМ #Одеська_Паляниця. # Одеса", - коротко повідомляють автори публікації. Також можна помітити, що до публікації прикріпили кілька фотографій, де безпосередньо можна побачити якість продукту і переконатися в тому, що начинки не те щоб мало, вона практично відсутня.

Ось такі фокуси проробляють виробники булочок, але є й інші історії з Одеси. Так, буквально днями в інтернеті з'явилася інформація про доволі неприємну ситуацію. У цьому місті, протягом вже п'яти днів, чоловік дозволяє собі виганяти дружину з 2-місячною дитиною з дому. Сплять вони на дитячому майданчику.

Дитя лежить в колясці, а мама ховається від вітру в спорудженні для малюків. Це вимушений захід, бо її чоловікові не подобається плач малюка. Через це він не може виспатися після роботи.

Раніше повідомляли, африканська чума в Україні перейшла на нові цифри, відразу в п'яти регіонах: фермерам радять приготуватися.

Як повідомляв Знай.uа, пробив 10 пакетів: українку "роздягли" на касі супермаркету.

Знай.uа писав, трирічній дитині відмовили сходити в кафе "по-маленькому": "Туалет для персоналу".