Для бабусь діти і онуки це найголовніше в житті. Вони намагаються зробити все, щоб життя їхніх рідних було безхмарним і радісним. Але, коли онук йде в армію, бабуся починає сильно переживати за нього і його благополуччя.

У таких моментах можна звернеться в молитві до святих і попросити онукові хорошої служби і Божого заступництва. Цю молитву варто читати перед іконою Божої Матері "Позбавлення від бід стражденних", тоді вона буде мати велику силу.

Зцілююча сила чудотворної ікони Божої Матері служить останньою надією і розрадою батькам і матерям, бабусям і дідусям, які моляться про здоров'я і благо дітей.

Молитва у церкві, кадр з відео

Молитва про дітей і онуків

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Заступниця старанна, Благоутробна Господа Мати! До тебе вдаюся аз, окаянний і паче всіх людина грішний: геть голосу моління мого, крик мій і стогони почуй, яко беззаконня моя превзидохша главу мою, і аз, якоже корабель в безодні, занурююся в море гріхів моїх. Але ти, Всеблагая і милосердна Владичице, не призри мене, відчайдушного і в грісех гине; помилуй мене, кається в злих справах моїх, і зверни на шлях правий заблудную окаянную душу мою. На тобі, Владичице Моя, Богородице, покладаю всі сподівання моє. Ти, Мати Божа, збережи і дотримай мене під дахом твоїм, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь"»

Нагадавши, молитви до Господа, які слід обов'язково прочитати у вересні: благословення для всієї родини. Важливі Молитовні слова для благополуччя сім'ї

Як повідомляв портал "Знай.ua , Митрополит Онуфрій розповів, що об'єднує всіх християн.

Також "Знай.ua писав, що Бог допоможе зробити вибір: молитва для прийняття важливих рішень.