Відомий український телеведучий і кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився з підписниками свого "Інстаграму" рецептом картопляних дерунів з м’ясом.
Незмінний суддя найпопулярнішого кулінарного шоу країни написав, що не лише українці люблять цю ставу та додав відеорецепт.
Для приготування дерунів з м’ясом знадобиться три картоплини, 200 г фаршу з яловичини та свинини, цибуля, часник та петрушка за самок, два яйця, сіль та перець. Також зі спецій можна додати паприку.
Приготування
Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг
Скільки доведеться платити за електроенергію з 1 березня: тариф не для всіх буде однаковим
Гороскоп на 16 лютого для всіх знаків: Раки – виспіться, Тельці – вам терміново потрібен дзен
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
1. Натираємо картоплю на тертці та віджимаємо з неї лишню рідину. Можна скористатися ситом.
2. Змішуємо з нарізаною цибулею, часником та петрушкою.
3. До маси додаємо сіль, перець, 2 яйця та фарш, все ретельно перемішуємо.
4. Формуємо дерун і смажимо його на сковороді по 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні.
Відомий колумбійський шеф-кухар пропонує подавати страву зі сметаною та зеленою цибулею.
Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" зізнався, чого досі соромиться: "Я був підлітком…".
Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі.