Відомий український телеведучий і кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився з підписниками свого "Інстаграму" рецептом картопляних дерунів з м’ясом.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

Незмінний суддя найпопулярнішого кулінарного шоу країни написав, що не лише українці люблять цю ставу та додав відеорецепт.

Для приготування дерунів з м’ясом знадобиться три картоплини, 200 г фаршу з яловичини та свинини, цибуля, часник та петрушка за самок, два яйця, сіль та перець. Також зі спецій можна додати паприку.

Приготування

Популярні новини зараз

Роман Свічкаренко пішов від "Холостячки" Злати Огнєвіч через дружину: "У мене всередині почуття"

Дивіться на цінник і на дірки: українцям підказали, як не сплутати справжній сир з підробкою

Slavia відверто зізналася, що відчуває до Дзідзьо після розлучення: "Михайлові не дуже сподобалося"

Менопауза: як зберегти молодість шкіри

Показати ще

1. Натираємо картоплю на тертці та віджимаємо з неї лишню рідину. Можна скористатися ситом.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

2. Змішуємо з нарізаною цибулею, часником та петрушкою.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

3. До маси додаємо сіль, перець, 2 яйця та фарш, все ретельно перемішуємо.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

4. Формуємо дерун і смажимо його на сковороді по 2 хвилини з кожного боку на середньому вогні.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

Відомий колумбійський шеф-кухар пропонує подавати страву зі сметаною та зеленою цибулею.

Рецепт дерунів, фото: Instagram

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді "МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" зізнався, чого досі соромиться: "Я був підлітком…".

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі.