Олена і Володимир Зеленські відвідали кладовище в США. Про це повідомляє Instagram-портал Офісу президента.

Як відомо, 31 серпня українська делегація прибула в Білий дім на переговори. Офіс президента розраховує підписати три угоди про наміри, які передбачатиме співпрацю в оборонній сфері та космічній галузі. Також Володимир Зеленський бере участь у переговорах з президентом США Джоном Байденом.

1 вересня президентське подружжя прийшло до Арлінгтонського кладовища. Вони поклали квіти до могил Невідомого солдата, а також військовослужбовців українського походження.

Володимир Зеленський повідомив, що тут можна побачити багато солдатів з українськими прізвищами. Також президент дав отримання українському послу Оксані Маркаров організувати роботи для того, щоб дізнатися історію життя кожного з них. До робіт будуть залучені українські студенти та волонтери.

2 вересня президент України поїде в Сан-Франциско. Володимир Зеленський проведе лекцію в Стенфорді і переговори з представниками компанії Apple.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітили кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.