Анастасія Приходько дала пораду своїм шанувальникам. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі чоловік, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост.

Співачка публікує різні фотографії в соціальній мережі, а також ділиться своїми творчими планами і навіть спілкується з шанувальниками через сторіз.

Зокрема, 1 вересня вона опублікувала відео, в якому відповідає на питання фоловера. "Як правильно жінці реагувати на колючі зауваження (коментарі)?",- запитали її.

Анастасія Приходько відповідає на питання. Фото: сторіз Instagram-сторінки співачки.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як реагувати? Посилати їх усіх нах*й, - відповіла Анастасія Приходько у своєму звичному стилі.

Відповідь виявилася цілком в дусі української співачки. Жінка на передачу "Співають всі" на телеканалі «Україна» не соромиться у висловлюваннях і критикує учасників.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.