1 вересня – початок нового навчального року в українських школах. Проте вже другий рік поспіль пандемія коронавірусу вносить свої корективи у традиційне святкування Дня знань.

Як сьогодні пішли до школи діти в Івано-Франківську, розповідає видання galka.if.ua_news на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Як зазначається, у більшості навчальних закладів вирішили влаштовувати лінійку лише для учнів перших та останніх, 11-х класів. Учнів з інших класів не збирали з протиепідеміологічних міркувань, аби уникнути скупчення людей та не допустити поширення коронавірусу серед школярів та їхніх батьків.

На світлинах, зроблених фотокореспондентом “Галки”, який відвідав івано-франківський ліцей №3 – святкування Дня знань.

Зазначається, що в ліцеї також вирішили обмежитися проведенням лінійки для “першачків” та майбутніх випускників. Спеціально для них влаштували урочисті виступи та танцювальний флешмоб від школярів.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Після лінійки учні всіх класів розійшлися по кабінетах - перший урок цього дня присвячено відзначенню 30-ї річниці незалежності України.

Нагадаємо, на один одяг-більше 2 000 гривень: скільки коштує підготувати дитину до школи в 2021 році. Українці порахували, у скільки" влетить " зібрати дитину в школу

Як повідомляв Знай.ua, "Можна самостійно": глава Міносвіти Шкарлет розповів, як вчителю отримати надбавку до зарплати.

Знай.ua писав, 1 вересня скасовується: для українських школярів вирішили продовжити літо.