Відомий український артист, співак і композитор Михайло Хома (Дзідзьо), який нещодавно повідомив про розлучення зі своєю дружиною Ярославою, продовжує радувати своїх фанатів і активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Тут він ділиться з численними фанатами різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Цього разу Виконавець вирішив здатися перед шанувальниками в нетиповому образі.

Так, Дзідзьо вирішив приміряти діловий костюм і виставив свіжий кадр з примірювальної в сторіз Instagram, де на нього підписано понад 1,6 мільйона шанувальників.

Дзідзьо, фото: Instagram

Артист приміряв чорний смокінг з чорним метеликом і білосніжною сорочкою, а на ногах у нього красуються лаковані туфлі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Примітно, що в кадр потрапили дві пари туфель, одна на Дзідзьо, друга позаду нього. Очевидно, співак вибирав між двома парами.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Нагадаємо, раніше Дзідзьо покаже "дитину", яка з'явилася після розлучення зі Slavia: "ми це зробили". Дзідзьо готується показати щось особливе

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кума Дзідзьо Цибульська показала, як відправляла Анатолія Анатоліча в пологовий будинок: "Без сина не повертайся". Цибульська показала, що було напередодні пологів дружини Анатолія Анатоліча

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо після розлучення зі Slavia вийшов у світ з відомою блондинкою:"неймовірна красуня". Шоумен виставив яскравий спільний кадр з українською телеведучою Лілією Ребрик, беручи участь у зйомках грандіозного концерту до Дня Незалежності України, який глядачі зможуть побачити 24 серпня на телеканалі "Україна".