Туристи на найвищій горі України знайшли лист сімдесятих років минулого століття. Більш того, їм вдалося навіть знайти автора записки.

Про це розповів на своїй Фейсбук-сторінці Тарас Краженко, який знайшов пляшку на вершині Говерли разом з сином. Усередині даної "капсули часу" були виявлені дві записки 1971 і 1972 роками. Це були десятикласники.

[quote author=""] Увага, розшук! Репост повинен допомогти. 11 липня 2021 на вершині Говерли моїм сином було знайдено / розкопано цікавинку 🙂 пляшку з двома записками. Давайте спробуємо знайти учасників подій 50 - річної давності, - повідомив він.

Згодом у коментарях написала жінка з Латвії, яка розповіла, що це саме вона 50 років тому залишила цю записку. Потім ще один користувач соцмереж-ігор Воронько розповів, що першим в його списку йде його дядько.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

\

анее ми писали про те, що молодий хлопець випав з 12-го поверху на відомому курорті: поруч з тілом ридає дівчина. Від отриманих травм загинув на місці, медики виявилися безсилі. Очевидці пригоди викликали поліцію і швидку.

Нагадаємо, що Екс-учасник "Дом-2" загадково загинув, випавши з вікна: так і не досяг слави Бузової. Філіп Чубуков розбився на смерть. Хлопець випав з вікна шостого поверху в Москві.

Як повідомляв Знай.иа, у Києві копи врятували жінку, яка ризикувала життям на вікні 9-го поверху - "за мить до…"