Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярна після програми "Ревізор" викликає інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать понад 670 тисяч людей.

Зараз вона поділилася кількома Stories, в ході яких розповіла про єдине місце в Україні, де чай подають так, як роблять це в Лондоні.

Ольга Фреймут, фото: Instagram

"Все, як в Лондоні: ошатний кльош з сендвічами і тістечками. Ідея "5 o'clock tea" належить герцогині Бедфордській, 1840-ті роки. Тоді вечеряли аж після 21.00. І щоб не померти з голоду, Англійська аристократка придумала пити чай з канапе", - розповіла Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

"Чай наливає офіціант, або господиня. Або той, хто запросив. Спочатку їмо з самої нижньої Підноси-там сендвічі (я люблю класично з огірком і вершковим маслом). А потім переходимо до солодкого. Беремо руками❤️", - пише телеведуча.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

"Сконсы часто подають окремо. Це булочки на соді. Їх не розрізаємо, а відщипуємо і змащуємо маслом, вершками або джемом", - додала Ольга.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, в зірку Жіночого Кварталу Тетяну Песик вселилася Оля Фреймут - "Дівчата, вчимося гладити труси"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут з борщем поринула в атмосферу дитинства: "Березі традиції"

Знай.ua писав, Оля Фреймут у ліжку назвала свою секретну зброю: навіть чоловік не здогадується. Жінка одягнена в легке літнє плаття.