Стало відомо про те, що в понеділок, 12 липня, поруч з однією з водойм Івано-Франківської області потонула дівчинка-підліток. Лікарям не вдалося її реанімувати.

Про це повідомили в поліція Івано-Франківської області, і справу кваліфікували як нещасний випадок.

Сталася трагедія на річці Бистриця Солотвинська. 12-річна дівчинка купалася зі своїми подругами на річці, і раптом, вони помітили, що вона пропала. Підлітки відразу ж почали кликати людей на допомогу, так як вони припустили, що вона пішла під воду.

Постраждалу дівчинку швидко знайшли під водою і витягли вже без свідомості. На місце прибула бригада швидкої допомоги, яка почала витягувати і реанімувати школярку, проте, на жаль, всі спроби були марні. Дівчина померла в результаті утоплення.

Тіло дитини відправили на експертизу, а співробітники правоохоронних органів з'ясовують всі обставини трагедії.

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) з відміткою "нещасний випадок».

Варто відзначити, що не так давно, через різке підйому води в річці Бистриця рятувальники допомогли дістатися до берега 7 людям, 6 з яких були дітьми. На щастя, завдяки оперативній роботі рятувальників, тоді ніхто не загинув.

Нагадаємо, що у Львові лікар стала хрещеною мамою для хлопчика, якого залишили у "вікні життя": "це досить несподівано"

Як повідомляв портал " Знай.ІА" , українським чоловікам дозволили "сидіти в декреті" цілих три роки: озвучені деталі нового закону

Також " Знай.ІА " писав, що на Львівщині директор зацькувала учениць через "целюліт": як захистити дитину від учительського булінгу