Незабаром почнеться сезон фруктів тому господині нашої країни вже підшукують відповідні рецепти, щоб зробити запаси на зиму.
Ми пропонуємо вам приготувати царське варення з абрикосів. При цьому приготування цього варення відрізняється від всіх інших варіантів. Все через те, що воно не вариться в звичному сенсі цього слова. За цим рецептом потрібно просто просочити фрукти гарячим сиропом протягом тривалого часу, в результаті чого вони отримують достатню термічну обробку, щоб добре зберігатися.
Але при такому способі приготування варення зберігається характерний аромат, яскравий колір і форму плодів. Царське варення з абрикосів виходить не тільки дуже смачним, але і красивим, передає портал "gastronom".
Інгредієнт:
- стиглі міцні абрикоси - 1 кг
- цукор - 500 г
- питна вода - 250 мл
Нагадаємо, що полуничне варення "П'ятихвилинка": смачніше бабусиного і сусідського рецепта
Як повідомляв портал "Знай.ua" , більше м'ясний фарш не знадобиться: рецепт простих котлеток з лука
Також, "Знай.ua" писав, корисніше пір'я цибулі: як законсервувати стрілки часнику на зиму