82-річна пенсіонерка з Вінницької області впевнено підкорює соціальну мережу ТікТок, де на її аккаунт вже підписано понад 88 тисяч користувачів. Бабуся Ніна записує короткі відео, в яких розповідає про сільське життя і ділиться корисними порадами по господарству.

Вести сторінку в соціальній мережі пенсіонерці допомагають онуки. Тепер аккаунт бабусі Ніни поповнюється різними відео практично щодня.

В одному з останніх відеороликів жінка розповіла про ще одне популярне заняття сільських жителів в теплу пору року - перевертання скошеної трави, яку готують на зиму для годівлі домашньої худоби.

"Добрий день, мої шановні, слухачі-глядачі. Ось у нас така робота. Зараз викосили сіно і його треба перевернути. Дивись скільки багато",- каже бабуся Ніна і одночасно орудуючи вилами в скошеній траві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

Нагадаємо, раніше Пенсіонерка стала блогеркою в 81 рік: підкорює не хайпом, а душевністю. Ніна ніколи не була співачкою, зіркою телебачення і так далі. Навіть не замислювалася про це. У сферу блогерства потрапила в 81 рік.

Як повідомляє портал «Знай.иа» 82-річна українка стала зіркою TikTok і "наколядувала" на айфон. Мешканка Вінницької області Ніна Колодницька стала блогером і в найкоротші терміни підкорила популярну соцмережу TikTok.

Також «Знай.иа " писав, що Знайомтеся, зірка TikTok "бабуся": лиха пенсіонерка вирощує овочі і пече смачні пиріжки, кращі поради господиням. Пенсіонерка впевнено підкорює TikTok