Вже незабаром стартує сезон вишні. Але, погодьтеся не всі люблять цю ягоду, адже часто вона буває з кислинкою. Тому з нею краще готувати всілякі солодощі, де вишня буде мати більш витончений смак.
Саме тому пропонуємо вам приготувати дуже смачні і ароматні вареники з вишнею на пару. Це один з найбільш вдалих рецептів приготування цієї чудової страви, передає портал "На кухні".
Інгредієнт:
Яйця - 1 шт
Кефір — 250 мл
Борошно - 2,5 ст
Цукор - 1 ст. л
Сода - 1/2 ч. л
Вишня - 400 гр.
Цукор - 6 ч. л
Вареники з вишнею, фото YouTube
Спосіб приготування:
У миску налийте кефір, сіль і цукор. Куряче яйце збийте віночком і додайте в миску з кефіром. Борошно просійте, додайте в нього харчову соду і добре перемішайте. З'єднайте сухі і рідкі інгредієнти.
Тісто має вийти м'яким і еластичним, тому постарайтеся не забити його борошном. Загорніть тісто в харчову плівку і залиште відпочити 15 — 20 хвилин.
Вишню промийте і просушіть. Шматочки тіста розкачайте в товстенькі коржі. На кожен корж викладіть 5-6 ягід, додавши до них 1/3 ч.л цукру. З'єднайте краї над вишнями.
Вареники з вишнями тримайте на пару 7 хвилин, потім акуратно зніміть за допомогою ложки. Вареники викладіть на блюдо на відстані один від одного, щоб вони не злиплися. Кожен з вареників змастіть вершковим маслом або сметаною. Приємного апетиту!

Раніше повідомляли, ароматне варення-п'ятихвилинка для зимових посиденьок з чаєм-вийде навіть у дитини.

Як повідомляв Знай.ua , 160 страв на 4 тижні: Клопотенко, Зеленська і МОЗ показали, що будуть їсти українські школярі в новому навчальному році.

Знай.ua писав, томатна аджика, яку не треба варити: простий рецепт з овочів для запасів на всю зиму.