Мешканцю Кіровоградщини Володимиру - 45. Чоловік має трьох дітей, який вимушений покинути заради незалежності рідної країни, пише АрміяInfom.

"У квітні 2014 року служив у Донецькому прикордонному загоні. Тримали водний кордон — Білосарайську косу, Мелекіне. Виконували завдання в районі Успенки, Мар’їнки, Савур-могили… Демобілізувався, повернувся до мирного життя. Але довго не витримав, бо війна продовжувалася. Знову підписав контракт", — розповідає військовий.

За словами чоловіка, до його рішення рідні поставилися з розумінням.

"Я не можу сидіти вдома, доки війна триває. У мене дружина, троє дітей — дві доньки та син. З родиною спілкуюся щодня. Вони розуміють, де я перебуваю і чому. Підтримують… Коли вирішив повернутись до армії, оточуючі по-різному реагували. Тому тим, хто тут не був, важко пояснити, чого я зараз на війні. Я просто відчуваю, що повинен бути тут", — наголошує Володимир.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Каже, якщо порівнювати нашу бойову підготовку у 2014 році і нині, то різниця відчутна:

"Бо тоді забирали людей до війська з трактора, із заводу. Але нині, слава Богу, навчилися — і воювати, і зброєю користуватись, і берегти себе".

Нагадаємо, з нами США: Пентагон не залишить Україну в разі ескалації російської агресії. Відбулася телефонна розмова Міністра оборони України з Міністром оборони США

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі бойовики РФ обстріляли позиції ЗСУ та цивільних: є поранені. Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулася земля.