Багато господинь цікавляться, як зробити смачне і корисне блюдо для всієї родини. Однією з таких страв є домашня вегітаріанська ковбаса з квасолі, рецепт якої розповіли на YouTube-каналі "Ранок Надії".
Ця ковбаса готується без додавання тваринного білка і має приємний і ніжний смак, який сподобається всім членам сім'ї.
Для приготування ковбаси з квасолі необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Квасоля - 150 грам.
- Морква - 1 штука.
- Агар-агар-2 столових ложки.
- Сіль, спеції, кріп — за смаком.
- Соняшникова олія - 3 столових ложки.
- Вода.


Спосіб приготування:
Пенсіонерам дали обмаль часу: банки будуть безжальними
Платіжки спустошать гаманці: з 1 червня зростуть тарифи на важливу комунальну послугу
ТЦК не зглянеться на вік і хвороби: чоловікам 50+ масово готують повістки - куди відправлять
ПФУ попередив усіх, кому пенсія надходить на картку: потрібно оновити дані
1. Квасоля потрібно замочити у воді кімнатної температури на кілька годин.
2. Відварити квасолю, при цьому воду злити в повному обсязі.
3. Натерти і обсмажити моркву.
4. Квасоля подрібнити за допомогою блендера добаавив спеції, сіль, зелень і моркву.
5. У каструлі нагріти півтори чашки води і розвести в ній агар-агар і довести до кипіння.
6. Агар-агар додати до квасолі і добре перемішати до однорідної маси.
7. Отриману масу потрібно залити в формочки, для цього можна використовувати склянки або пластикові пляшки з відрізаним шийкою.
8. Поставити заготовки з масою в холодильник на 20 хвилин і дати застигнути.
Використовувати вегітаріанскую ковбасу можна як і звичайну: готувати бутерброди, салати або подавати до столу як закуску.
Нагадаємо, що печиво "кавові зерна": рецепт ароматного ласощі незвичайної форми
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашня гірчиця на розсолі для справжніх козаків: дідівський рецепт до великоднього столу
Також, "Знай.uа" писав, що для перекусу і святкового столу: смачна намазка на бутерброди з простих продуктів