Відома українська і радянська актриса Ада Роговцева відмовилася працювати в Росії. Про це розповів Russell Bilyk на сторінці "Українське Торонто" у соцмережі Facebook.

Чоловік вирішив нагадати українцям про знамениту актрису Аду Роговцеву, яка будучи справжньою патріоткою відмовилася від роботи в Росії. Він опублікував цитату жінки, якій вона пояснила своє рішення.

Ада Роговцева сказала, що це не Росія від неї відмовилася, а зовсім навпаки — вона від Росії. При цьому її не раз звали Російські продюсери на ролі у виставах, проте Українка залишилася принциповою і не стала їхати працювати на територію країни-агресора.

Ада Роговцева, фото Russell Bilyk: Facebook Українське Торонто
Ада Роговцева, фото Russell Bilyk: Facebook Українське Торонто

""Тепер шлях до Росії мені закритий. Але це не вони мене закрили. Це я закрила для себе можливість там працювати. Тому що, коли продюсер ще півроку тому мене покликав, каже, що приїжджай, тут же спектаклі, треба, щоб ти грала! А я кажу: а скажи мені, до кого я буду звертатися своїм відкритим серцем, своєю душею? Вони мене почують? Вони вважають мене своєю... Вважали до якогось часу. Але зараз я не можу їх вважати своїми, тому що вони проти моєї землі..." Ада Роговцева" - зазначено в публікації Russell Bilyk.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Публікація Russell Bilyk: Facebook Українське Торонто
Публікація Russell Bilyk: Facebook Українське Торонто

Нагадаємо, що 50-річний житель Донбасу покинув стареньку матір заради захисту Батьківщини: "Ми увійдемо в Донецьк"

Як повідомляв портал "Знай.uа", реакція була миттєвою: маленька українка заспівала "солов'їною" посеред торгового центру

Також, "Знай.uа" писав, що сільський голова з козацькими вусами та "оселедцем" пішов воювати в піхоті ЗСУ: суворий, але романтичний