Зима - одна з найпрекрасніших та найчарівніших пір року. Адже коли пухкенький сніг покриває все навколо стає якось радісніше на душі. Особливо прекрасною зима є в Карпатах, адже засніжені схили гір так і змушують вірити у казку.
Пропонуємо вам зануритися у сніжну зиму в Карпатах на світлинах 1920-1930 років. Ці знімки були зроблені у селах нинішньої Івано-Франківської області. На фото зображені місцеві гуцули, можна розгледіти колоритний традиційний одяг, притаманний для цього регіону.

Фото: polona.pl

Фото: polona.pl

У той час такі села були популярні серед туристів, які приїздили з різних куточків Польщі та інших європейських країн. Також велику популярність мало місто Косів. Через масовий наплив відпочивальників у місті та його околицях збільшилася кількість пансіонатів.

Фото: polona.pl

Фото: polona.pl

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також у 1930 роках він став центром гуцульського прикладного мистецтва. Тут працювали килимарні, трикотажні фабрики, крамниці, розвивався і гончарний промисел.

Фото: polona.pl

Фото: polona.pl

Фото: polona.pl

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, що львів'янам показали, як проводили весілля на Галичині більше як півстоліття тому.