Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, богатир вирішив показати, як йому вдається задовольняти свій апетит.

Василь Вірастюк поділився рецептом гострих свинячих вушок по-китайськи. Стронгмен підкреслив, що дане блюдо дуже калорійне, смачне і готується всього за 15 хвилин.

Для приготування свинячих вушок необхідно підготувати набір інгредієнтів:

  • Олія соняшникова 50 гр.
  • Соєвий соус 70-80 гр.
  • Свинні вушка (копчені) і попередньо підварені, порізані соломкою 0.5 кг.
  • Перець солодкий, порізаний соломкою 100 гр.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Огірок свіжий, порізаний соломкою 1 шт.
  • Арахіс 50 гр.
  • Часник 4 зубки.
    Спеціальний інгредієнт (для тих кому хочеться hot-hot, угорський "єроша" 1 ложка

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

1. У розігріту соняшниковою олією сковорідку необхідно додати часник і солодкий перець.

2. Трохи обсмажити перець, до нього потрібно додати свинячі вушка, добре все перемішати і ще трохи обсмажити.

3. Далі в сковорідку потрібно додати соус» єроша", трохи переміщати і додати соєвий соус.

4. Після цього необхідно додати перець чилі, арахіс і огірки.

5. Смажити блюдо до готовності періодично помішуючи.

Нагадавши, смачна піца на сковорідці за 10 хвилин: виручить, коли готувати не хочеться взагалі

Як повідомляв портал "Знай.uа", печиво "Сніжок" зі згущеним молоком: рецепт красивої зимової випічки

Також, "Знай.uа" писав, оладки з сиру і родзинок: рецепт ніжного і рум'яного десерту