Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, богатир вирішив показати, як йому вдається задовольняти свій апетит.
Василь Вірастюк поділився рецептом гострих свинячих вушок по-китайськи. Стронгмен підкреслив, що дане блюдо дуже калорійне, смачне і готується всього за 15 хвилин.
Для приготування свинячих вушок необхідно підготувати набір інгредієнтів:
- Олія соняшникова 50 гр.
- Соєвий соус 70-80 гр.
- Свинні вушка (копчені) і попередньо підварені, порізані соломкою 0.5 кг.
- Перець солодкий, порізаний соломкою 100 гр.
- Перець чилі 1 шт.
- Огірок свіжий, порізаний соломкою 1 шт.
- Арахіс 50 гр.
- Часник 4 зубки.
Спеціальний інгредієнт (для тих кому хочеться hot-hot, угорський "єроша" 1 ложка
Спосіб приготування:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
1. У розігріту соняшниковою олією сковорідку необхідно додати часник і солодкий перець.
2. Трохи обсмажити перець, до нього потрібно додати свинячі вушка, добре все перемішати і ще трохи обсмажити.
3. Далі в сковорідку потрібно додати соус» єроша", трохи переміщати і додати соєвий соус.
4. Після цього необхідно додати перець чилі, арахіс і огірки.
5. Смажити блюдо до готовності періодично помішуючи.
Нагадавши, смачна піца на сковорідці за 10 хвилин: виручить, коли готувати не хочеться взагалі
Як повідомляв портал "Знай.uа", печиво "Сніжок" зі згущеним молоком: рецепт красивої зимової випічки
Також, "Знай.uа" писав, оладки з сиру і родзинок: рецепт ніжного і рум'яного десерту