Багато хто любить бутерброди, проте їх приготування займає деякий час. Для спрощення цього процесу на допомогу приходить Бутербродна паста з сиру, рецепт якої опублікували у виданні "Прості рецепти".
Бутербродну пасту зазвичай використовують для приготування бутербродних тортів. Також їх часто беруть на пікнік, адже з цією стравою приготування закуски займає дуже мало часу.
Читайте Знай в Google News!
Основою для бутербродної пасти можуть бути дуже різні інгредієнти, від печінки і до мелених консервів. В даному випадку це домашній сир (творог).
Для приготування бутербродної пасти з сиром необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Варіант 1.
- Сир домашній 250г
- масло 80 г
- гострий мелений перець чилі 1/2 ч. л.
- мелений солодкий червоний перець (паприка) 1 ч. л.
- солі
Варіант 2.
- Сир домашній 250г
- масло 80 г
- часник подрібнений 3 зубчики
- мелений чорний перець 1/4 ч. л.
- кріп дрібно порізаний 1 ст. л.
- солі
Спосіб приготування:
1. Всі інгредієнти розтерти і змішати до однорідної маси. Можна скористатися блендером або м'ясорубкою.
2. Готову пасту можна поставити в холодильник на 20-30 хвилин, щоб вона повністю просочилася.
Після цього можна приступати до приготування бутербродів. Цю пасту в бутерброді відмінно доповнять кільця помідора, свіжі або квашені огірки, ковбаса і шинка.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, сирник на шоколадному тісті з родзинками-простий рецепт ароматної випічки
Як повідомляв портал "Знай.uа", олів'є кардинально змінить смак, якщо знати ці хитрощі: незвичайний рецепт страви на Новий Рік
Також, "Знай.uа" писав, смакота з картоплі і фаршу, яку з'їдають за лічені хвилини