Багато людей обожнюють голубці, але їх приготування забирає багато часу. Однак можна скористатися спрощеним рецептом, який опублікували у виданні "Tochka.net" і приготоіть ледачі голубці.
Даний рецепт примітний тим, що він позбавить від довгого підбирання Листя для загортання фаршу та інших подібних моментів, які забирають багато часу. При цьому голубці виходять дуже смачними і ситними.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування ледачих голубців необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Фарш-500 г
- Рис - 1 стакан
- Капуста білокачанна-500 г
- Морква-2 шт.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт.
- Томатний соус-5 ст. л.
- Сметана-3 ст. л.
- Паприка солодка-щіпка
- Запашний перець - 1 щіпка
- Лист лавровий-3 шт
- Сіль за смаком
- Цукор - 1 ч. л.
- Яйце (для приготування в духовці) - 2 шт.
- Зелень для прикраси.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Спосіб приготування:
1. Спершу потрібно нарізати цибулю і натерти моркву на тертці. Потім цибулю необхідно обсмажити на сковорідці поки він не знайде золотистий Колір. Після цього до нього потрібно додати моркву, перемішати і протушкувати на маленькому вогні під кришкою протягом 5 — 10 хвилин.
2. Отриману зажарку необхідно розділити на дві частини: одна для фаршу, друга для соусу.
3. Необхідно відварити рис.
4. Потрібно нарубати капусту і припарити її з водою в каструлі на 2 хвилини.
5. Фарш необхідно протушкувати на сковорідці з рослинним маслом.
6. Далі фарш необхідно змішати з рисом, капустою, цибулею і морквою. У нього також потрібно додати два сирих яйця, після чого можна приступати до скочування кульок. Їх потрібно викласти на деко, який змащений рослинним маслом.
7. Деко необхідно помістити в розігріту духовку при температурі 1790 градусів на 10 хвилин.
8. Томатний соус потрібно перемішати з рештою овочами, додати до нього склянку води, цукор, сіль, спеції і лавровий лист.
9. Деко з голубцями потрібно залити соусом і тушкувати в духовці протягом 15-20 хвилин.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, ароматна сирна запіканка з родзинками-згадай смак дитинства
Як повідомляв портал "Знай.uа", хрусткі печериці в клярі-ідеальна закуска до пива замість шкідливих чіпсів
Також, "Знай.uа" писав, що приготувати з картоплі: 5 найсмачніших і дешевих рецептів