У зв'язку з важкою економічною ситуацією багато господинь шукають спосіб, як заощадити на продуктах, але при цьому продовжувати готувати смачні страви. Однією з таких страв є сирні коржі з зеленню, рецепт яких опублікували на сторінці "foody.magic" у соцмережі Instagram.
Ці коржі дуже прості в приготуванні, складаються з недорогого набору продуктів і миттєво розлітаються зі столу, оскільки мають дуже приємний смак.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування сирних коржів із зеленню необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- борошно 375 гр
- молоко 260 мл
- цукор 1 ст. лож
- дріжджі сухі 1 ч. лож
- рослинна олія 1 ст. лож
- сіль щіпка
- сир 150 гр
- петрушка, кінза
- сметана 3 ст. лож
- паприка 1/2 ч. лож
- сухий часник 1/2 ч. лож
Спосіб приготування:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
"Допекли за 4 години": українці, які оплатили послуги "Київстар", залишаються без зв'язку
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1. Необхідно в тепле молоко додати ложку борошна, дріжджі і цукор. Все перемішати і залишити на 10 хвилин настоятися. Це необхідно для швидкої активації дріжджів.
2. Отриману суміш потрібно змішати з борошном, дрібкою солі і рослинним маслом, поки вона не стане тестом. Потім тісто потрібно накрити кришкою і залишити в теплому місці на 40 хвилин.
3. Для приготування начинки потрібно натерти сир на крупній тертці, змішати його з зеленню і додати пару ложок сметани.
4. Тісто потрібно поділити на 8 рівних частин. Найпростіше робити це за допомогою ваг. Отримані частини потрібно загорнути плівкою і дати їм відпочити 5 хвилин.
5. Далі необхідно сформувати коржик. У центр коржа потрібно вкласти начинку (1-2 столових ложки) і добре її закрити. Потім отримані заготовки загорнути в плівку і дати тесту відпочити ще 10 хвилин.
6. після цього коржі необхідно розтягнути руками і качалкою, поки вони не стануть плоскими. Важливо, щоб вони не порвалися і начинка залишилася всередині.
7. Смажити коржі необхідно на сухій сковорідці з обох сторін. В процесі обсмажування вони повинні надуватися і придбати золотистий Колір.
8. Після обсмажування коржі потрібно посипати сумішшю паприки і сухого часнику. Потім їх можна подавати до столу.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, як нагодувати всю сім'ю склянкою пюре і пачкою сосисок
Як повідомляв портал "Знай.uа", рулет зі скумбрії з часником-легка закуска до картоплі і салатів, з'їдять і попросять ще
Також, "Знай.uа" писав, рулетики з шинки і сиру з зеленню-вишукана закуска за простим рецептом