Українські Карпати завалило снігом в середині листопада. Про це стало відомо з публікацій на сторінці "від першої особи" в соцмережі Instagram.

У соцмережі з'явилися фотографії з гори Драгобрат в Українських Карпатах на яких можна побачити, що погодні умови на горі дуже змінилися.

Читайте Знай в Google News!

На знімках можна помітити, що гора Драгобрат вже повністю покрита снігом і перетворилася на справжнє "снігове царство". На горі практично немає місця, де б не було снігу.

Крім того на Драгобраті можна помітити відпочиваючих, які вже відкрили лижний сезон і насолоджуються спуском з гори на сноубордах.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Крім цього фотограф не упустив можливості познімати неймовірно красиві засніжені пейзажі Карпат, де відкриваються дуже яскраві види, які здатні торкнутися будь-кого.

Варто зазначити, що раніше синоптики склали прогноз, що сніг в Україні випаде лише до початку нового року. Однак схоже до Карпат це не відноситься.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 12 Листопада для всієї України: синоптик назвала найхолодніші області

Як повідомляв портал "Знай.uа", українських полярників станції Вернадського завалило снігом під кінець " антарктичної весни"

Також, "Знай.uа" писав, що в Україну прийдуть морози-названа дата і найхолодніші регіони