У чебуреках визначальну роль відіграє фарш, який повинен бути соковитим і смачним. У виданні "Изыск-он" розповіли, як правильно готувати фарш для чебуреків зі свинини.
З цим фаршем чебуреки виходять ароматними, смачними і дуже соковитими.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування фаршу необхідно підготувати певні інгредієнти:
- свинина-600 г
- свиняче сало-90-110 г
- сіль - ½ ч. л.
- перець чорний мелений - 1 щіпка
- вода сильногазована-0,3 л
- петрушка-30 г
- цибуля-300 г
Також необхідно підготувати і інвентар: паперові рушники, ніж, обробна дошка, блендер або м'ясорубка, терка, миска, столова ложка.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Спосіб приготування:
1. М'ясо потрібно промити і висушити за допомогою паперового рушника.
2. Нарізати м'ясо невеликими кубиками.
3. Нарізати сало невеликими шматочками.
4. М'ясо і сало потрібно подрібнити в м'ясорубки або блендері.
5. Натерти на тертці цибулю і додати до фаршу разом з соком, що утворився.
6. У Фарш потрібно додати дрібно-нарізану петрушку, сіль і перець.
7. В процесі перемішування підлити до фаршу сильно-газовану воду.
8. Замісити фарш. Він повинен вийде досить рідким.
9. Отриману масу залити в посуд і поставити в холодильник на годину.
10. Коли фарш загусне в нього можна додати ще спецій і приступати до готування чебуреків.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, як накрити розкішний стіл на чотирьох всього за 195 гривень
Як повідомляв портал "Знай.uа", листкова картопля з ніжною курочкою-простий рецепт ситної вечері
Також, "Знай.uа" писав, рецепт домашньої солянки за три копійки