На Прикарпатті священик став депутатом обласної ради. Коломийська єпархія УГКЦ відсторонила отця Миколая Мединського від проведення богослужінь. Він балотував до обласної ради від партії»За майбутнє".

На місцевих виборах за Миколу Мединського віддали свої голоси 60% жителів села Вижній Березів. Початківець політик подякував парафіян за довіру. Він також зазначив, що за нього проголосували 340 жителів села з 500.

"Слава Ісусу Христу.

Друзі!

- Щиро дякую кожному з вас, хто довірив мені і віддав свій голос.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

- Особлива подяка моїм парафіянам села важливий Березів, які виявили просто феноменальну підтримку і довіру, понад 60 відсотків, 340 голосів з 500.

Раз ми сила! "- йдеться в дописі.

Нагадавши, Знай писав, що нещодавно в соціальних мережах з'явилося відеозвернення. Севастіана Дмитруха, в якому він як священик Української Греко-Католицької Церкви та директор музею митрополита Андрея Шептицького Львівської архиєпархії УГКЦ підтримав Максима Козицького та партію "Слуга народу" на місцевих виборах.

Також Знай повідомляв, що три священики на Львівщині хочуть стати депутатами. Зараз два православних і один греко-католицький священики є в списках політичних партій.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині у церквах сповідуватимуть у масках і причащатимуть одноразовими ложками.