Гігант з Пакистану шукає дружину. Про це розповіли у виданні "Dailymail".

Повідомляється, що 27-річний спортсмен з міста Мардан в Пакаістані Хізер Хайат шукає дружину, до якої у нього лише дві вимоги: велика вага і хороші кулінарні здібності.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що Хізер Хайат справжній гігант — він має вагу 440 кілограм при зрості 198 сантиметрів. При цьому чоловік може похвалитися великою фізичною силою. Він успішно бере участь у змаганнях з пауерліфтингу і є знаменитістю.

За велику силу і розміри чоловіка навіть прозвали пакистанським "Халком». Перехожі впізнають його і завжди хочуть сфотографуватися. Не дивлячись на це араб досі самотній. Хізей Хайат вже кілька років шукає підходящу дружину, проте відмовляє всім претенденткам.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Хізер Хайат, фото: Dailymail

Причина в тому, що у арабського спортсмена є до претенденток дві важливі умови: вага не нижче 100 кілограм і вміння смачно готувати.

Спортсмен каже, що не хоче починати стосунки з худими дівчатами, оскільки боїться їх розчавити. До того ж зростання майбутньої дружини повинен бути не нижче 193 сантиметрів, щоб вона добре виглядала поруч з Хайатом.

Крім того у араба дуже великий апетит. За день він споживає близько 10 000 калорій. Наприклад, на сніданок богатир з'їдає 36 курячих яєць, протягом дня — 3 кілограми м'яса. Крім цього він "знищує" кілька тарілок рису і запиває все це 5 літрами молока. Тому майбутня дружина спортсмена повинна вміти добре і багато готувати.

Всі претендентки не відповідали цим умовам, тому араб їм відмовляв.

Примітно, Хізер Хайат каже, що не має ніяких проблем зі здоров'ям і має намір стати відомим на весь світ, як найсильніший чоловік на планеті.

Хізер Хайат, фото: Dailymail

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Вербич нарешті прокоментував любов з суддею Монзуль

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер Аніта Луценко розкритикувала українок за бодіпозитив

Також, "Знай.uа" писав, що любителі РПЦ Ломаченко і Усик на ходу перевзулися для захисників України