18 вересня президент України Володимир Зеленський приїхав на Івано-Франківщину. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що Володимир Зеленський вже прибув на Прикарпаття і проводить перевірку того, як були використані кошти виділені на подолання наслідків повені в червні.

Читайте Знай в Google News!

Насамперед глава держави відвідав село Ланчин Надвірнянського району, яке було практично повністю затоплене після повені в червні 2020 року.

У цьому населеному пункті турецько-українська фірма "Онур" надала благодійну допомогу і побудувала більше трьох кілометрів нової дороги, розмістила освітлення і зробила нову каналізацію і систему відведення води.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Дорога збільшить потік транспорту на Коломийщину, Снятинщину, Чернівецьку область. Ця дорога веде і до Буковеля " -сказав голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів.

Крім цього Володимир Зеленський поговорив з місцевими жителями. Вони подякували Президенту за ремонт в селі і поскаржилися на великі ціни в платіжках за газ. Жителі ланчина заявили, що сильно переплачують за поставку блакитного палива і попросили президента скасувати цей закон.

"Це не справедливо - ми купили все за свої гроші. За газ я плачу 30 гривень, а за його доставку ще 230. То поясніть бне, яка у нас ціна на газ? Було в липні 170, А тепер збільшили до 230. І ми не розуміємо - чому? Це все наші труби. Чому нам не платять за наші труби, по яких йде газ? Ми за свої кошти це все робили, не за державні. Нам кажуть, що газ по 4 гривні, а насправді виходить, що він майже по 30. Цілий Ланчин все робив за свій рахунок, а тепер держава у нас хоче взяти за це гроші" - поскаржилася місцева мешканка.

Глава держави вислухав українців і пообіцяв розібратися в цьому питанні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що розлючений Зеленський поставив львівських копів на " таймер"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський їде на Тернопільщину

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський втік від протестувальників у Львові