Україна готова до масштабного виробництва вакцини проти COVID-19. Про це Володимир Зеленський повідомив на зустрічі з президентом Австрії Олександром Ван дер Беленом, пишуть на сайті президента України.

Читайте Знай в Google News!

Під час зустрічі з лідером Австрії Олександром Ван дер Беленом, Володимир Зеленський заявив, що Україна має достатньо виробничих потужностей для виготовлення вакцини проти COVID-19 і готова їх надати, коли ліки буде створено.

"Ми готові до масового виробництва вакцини, коли вона буде створена. Ми весь час пропонуємо для цього наші потужності. В Україні з цією пропозицією виступили два приватних підприємства. Дуже сподіваємося, що вакцина буде вже в 2021 році" - сказав Володимир Зеленський.

Зустріч Володимира Зеленського та Олександра Ван дер Белена, фото: Сайт Президента України

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Також під час зустрічі лідери країн обговорили важливість відновлення позитивної динаміки двосторонньої торгівлі та необхідність практичного співробітництва, зокрема в економічній та інвестиційній сферах.

Зустріч Володимира Зеленського та Олександра Ван дер Белена, фото: Сайт Президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Зеленського можуть виділити два мільярди на будівництво аеропорту в Дніпрі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський прибув до Львівської області для участі у відритті військових навчань.

Також, "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський нагадав про відповідальність, яка чекає корупціонерів в Україні.