Вихователька дитячого садка знущалася над дітьми. Про це розповіла користувачка Анна Фурса на сторінці "Батьки SOS" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 вересня, в місті Маріуполь, в центральному районі міста, проходячи повз дитячий садок "Червона шапочка" жінка з чоловіком стали свідками того, як вихователька грубо поводилася по відношенню до дітей під час заняття на майданчику.

"Хлопчиків хапала за руки, а одну з дівчаток схопила за волосся (дівчинка з довгим волоссям і хвостиком ) і почала її смикати і трясти."- зазначено в повідомленні.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік жінки відразу ж підійшов до огорожі і зробив виховательці зауваження пригрозивши, що викличе поліцію. Вона злякалася, відпустила дитину, вибачилася і сказала, що більше так робити не буде.

Популярні новини зараз

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Жінка зізналася, що дитячий садок знаходиться поруч з її будинком і після народження дитини вони з чоловіком стали на чергу в цей заклад. Тому вона була шокована побаченим, у зв'язку з цим вони пішли до завідуючої і розповіли про подію.

"Разом із завідуючою ми вийшли у двір і вона пішла до вихователя ( на жаль не вдалося з'ясувати П.І.Б. "головної героїні" того, що відбувається ((( на ділянку. Не знаю, що і як завідуюча говорила вихователю , але дуже хотілося б вірити, що як мінімум нагадала що вони педагоги і так поводитися просто неприпустимо."- додала Ганна.

Після цього, в телефонному режимі, жінка повідомила міський департамент освіти про подію. Там обіцяли розібратися і більше не допустити подібного.

"Просто страшно, що в наших дошкільних установах працюють ось такі люди!!!"- закінчила повідомлення Анна.

Публікація Анни Фурса: Facebook Батьки SOS

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі вчителі влетіли на штраф за те, що пустили дітей у класи

Як повідомляв портал "Знай.иа", Українка на всю країну показала, чим годують дітей у школі

Також, "Знай.иа" писав, що МОН хоче саджати вчителів