У Франківську знайшли неповнолітніх. Які вживали нарколтики в покинутій будівлі. Про це розповіла на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в муніципальну інспекцію надійшла заява про те, що в приміщенні колишньої "Молочки" знаходяться підозрілі особи.

Читайте Знай в Google News!

Вчора, 8 вересня, реагуючи на заяву Інспектора обстежили приміщення та виявили п'ятьох неповнолітніх, які вживали наркотичні речовини.

затримані Діти, фото: Facebook Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Після цього муніципали повідомили про подію на лінію "102", а також повідомили батьків дітей про цю подію.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції, представник ювенальної превенції та слідчо-оперативна група, які проводили слідчі дії для з'ясування всіх обставин події. Також прибули батьки затриманих дітей.

Публікація муніципальної інспекції Івано-Франківська: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у центрі Мукачева двоє неповнолітніх дітей винесли з магазину деякі речі, попередньо не розрахувавшись за них.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на одному зі столичних кладовищ. 14-річний хлопчик пограбував пенсіонерку, а зробив він це для того, щоб придбати собі мобільний телефон.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві біля школи під номером 216. Між чоловіками і школярами стався конфлікт, в результаті якого дітей забризкали перцевим балончиком.