На Франківщині помер священнослужитель. Про це розповіли на сторінці Парафії Святого Архистратига Михъаила УГКЦ - м. Калуш в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в місті Калуш помер провізор церкви святого Михайла Терентій Сімків. Служителі храму сумують про втрату і згадують про нього лише світлі моменти.

"Брат Терентій був унікальним поєднанням патріаршої мудрості та юнацького запалу. Для кожного у нього завжди була щира посмішка, добре слово, батьківська порада і хороший жарт. Дуже часто його можна було зустріти якщо не за молитвою в храмі, то біля храму - в турботі про благо Божого дому." - сказано в повідомленні.

Повідомлення про смерть Терентія Сімківа, скріншот: Facebook Парафія Святого Архистратига Михъаила УГКЦ р. Калуш

Терентій Сімків відійшов в інший світ перебуваючи біля храму. На момент смерті йому було 96 років.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Священики храму моляться за упокій душі загиблого побратима і висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким Терентія.

Заупокійне богослужіння за Терентію Сімківу проходило 30 липня о 19:00. Похорон призначено на 31 липня, на 14:00, за адресою місто Калуш, вулиця Луки Загірських 7А.

Повідомлення про смерть Терентія Сімківа, скріншот: Facebook Парафія Святого Архистратига Михъаила УГКЦ р. Калуш

Нагадаємо, що у Хмельницькому пішов з життя легендарний журналіст, місто сумує. В ніч з 30 на 31 липня зупинилося серце видатного заслуженого журналіста України Анатолія Трачука.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Тернополем помер бравий підполковник. На Тернопільщині прощаються з відомим правоохоронцем Володимиром Войнарским

Також, "Знай.uа" писав, що 25 липня помер глава медичного штабу Металіста 1925 Антон Худаєв. Причиною смерті лікаря стали ускладнення від COVID-19.