Сім'я загиблого медика з Франківська отримає допомогу у вигляді грошової виплати. Про це розповіли на порталі Фонду соціального страхування.

Повідомляється, що сім'ї медика з Франківська, який загинув від інфікування коронавірусом, виплатять допомогу в розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень.

"Для родини завідувача диспансерного відділення з Івано-Франківщини, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України профінансував страхову виплату в розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень за кошти державного бюджету. Допомога була перерахована Фондом сьогодні, 30 липня. Кошти надійдуть на рахунок сім'ї протягом декількох банківських днів." - сказано в повідомленні.

Загиблий медик, фото: Facebook

У фонді повідомили, що станом на 30 липня, було профінансовано надання державної допомоги, згідно з Законом України "Про захист населення від інфкційних хвороб", для п'яти сімей медичних працівників.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Також, у фонді надали одноразові виплати шести сім'ям, чиї рідні загинули від інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків у розмірі 210 тисяч 200 гривень.

Нагадаємо, що під Львовом дитину скосила небезпечна хвороба, медики підозрюють мутацію китайського вірусу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Україні за добу 1090 нових хворих коронавірусом, 20 померло.

Також, "Знай.uа" писав, що Буковина може піти в глибокий карантин через весілля.