Франківчани матимуть змогу безкоштовно здійснювати пересадку в комунальному транспорті. Про це розповів мер Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків продовжує ознайомлювати франківчан з інструкцією використання безконтактної картки оплати проїзду в комунальному транспорті "Галка".

На цей раз голова Франківська опублікував інформацію про цікаву функцію картки, яка дозволить франківчанам здійснювати пересадку в комунальному транспорті.

Для цього необхідно лише скористатися карткою при посадці в транспорт. На перший раз з балансу спишеться вартість поїздки, на другий, після пересадки — проїзд буде безкоштовним.

Є лише одна умова — безкоштовна пересадка діє протягом півгодини після оплати проїзду картою "Галка".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Таким чином, протягом цього часу можна здійснювати пересадку нескінченну кількість разів. При цьому не має значення, який вид транспорту використовується. Так, можна пересісти з автобуса на тролейбус абсолютно безкоштовно.

"Головною перевагою використання транспортної карти "Галка" є можливість безкоштовної пересадки. Вам далеко добиратися але немає прямого маршруту?? Провалідували картку в тролейбусі ... і пересіли на комунальний автобус (або навпаки)!" - написав Руслан Марцінків.

Повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

До повідомлення він додав коротке відео з інструкцією, де пояснюється, як скористатися можливістю безкоштовної пересадки.

Нагадаємо, що дніпровська маршрутка перетворилася в лазню на колесах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", львівські маршрутники наплювали на карантин.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі відкривають новий маршрут.