Помер воїн АТО з Прикарпаття. Про це розповів Голова Загвіздянської сільської ради ОТГ Володимир Ружанскій в групі "Загвіздянська ОТГ (Підлісся + Загвіздя)" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 17 липня загинув воїн АТО родом з села Підлісся Тисменицького району Дмитро Гартун.

"17.07 перестало битися серце нашого товариша, жителя с. Підлісся - Гартуна Дмитра Олександровича, 1958 року народження. - сказано в повідомленні.

Володимир Ружанскій додав, що 21 липня, в 11:00 пройде похоронна церемонія по загиблому герою.

У зв'язку з цим він звернувся до всіх місцевих воїнів АТО з проханням зібратися в зазначеному місці та провести загиблого героя в останню путь.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Село Підлісся (вул. Богдана Хмельницького). Прошу АТОвців Підлісся та Загвіздя зібратися і провести в останню путь Дмитра." - написав Владиммир Ружанскій.

До повідомлення він додав контактний телефон для тих, хто хоче відвідати похорон Дмитра Гартуна і висловив глибокі співчуття рідним і близьким загиблого героя.

"Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам'ять..." - закінчив повідомлення Володимир Ружанскій.

Повідомлення Володимира Ружанского: Facebook Загвіздянська ОТГ (Підлісся + Загвіздя)

Нагадаємо, що вчора, 20 липня, збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв позиції ВСУ з артилерійських систем калібру 122 мм, 120-ти і 82-х мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперського і стрілецької зброї.

Як повідомляв портал "Знай.иа" військовослужбовці впізнали медика, який був підло вбитий російськими окупантами під час порятунку бойового товариша. Так, загиблим виявився громадянин Естонії Микола Ілін, який проходив військову службу за контрактом.

Також, "Знай.иа" писав, що жінка-сапер Ольга Прищепа з позивним "Кобра" щодня ризикує собою. Вона досвідчений ветеран війни на Донбасі. Свій шлях Ольга почала в добробаті, бачила смерті в Дебальцеве, і тепер продовжує постійно ризикувати власним життям: вона єдина жінка-сапер у своєму батальйоні. Ольга вже четвертий рік веде розмінування Донбасу від ворожих снарядів та мін.