Мешканка Вінниці Людмила Дячук у відчаї просить небайдужих людей про допомогу для перемоги над онкологічним захворюванням. Про це жінка написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

В кінці 2019 року Людмилі поставили страшний діагноз — рак молочної залози. Жінка відразу ж приступила до лікування і вже пройшла хіміотерапію, променеву терапію, а також пережила операцію.

Однак на цьому муки Людмили не закінчилися, адже їй належить пройти ще кілька сеансів променевої, гормональної та химоотерапии.

Подальше лікування жінки коштує великих грошей, а запаси її сім'ї вже повністю вичерпані. Тому жінці нічого не залишається, як просити небайдужі людей допомогти їй перемогти в боротьбі за своє життя.

Людмила Дячук, фото: Facebook

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

"Всіх небайдужих людей прошу відгукнутися і допомогти по збору коштів на лікування так як воно дороге і самі ми вже не в змозі впоратися. Я прекрасно розумію, що багато людей зараз вдома без роботи, без істотних надходжень через COVID 19. І моя сім'я залишилася без роботи, заробітку і всі наші заощадження вже вичерпані." - написала жінка.

Також вона подякувала всім, хто підтримував її і допоміг протриматися до цього моменту. Людмила зазначила, що не тільки фінанси, але і слова підтримки дуже багато для неї значать,

"Без вас я б не впоралася" - звернулась Людмила до людей.

До повідомлення вона додала реквізити, за яким кожен бажаючий може надати їй допомогу.

Повідомлення Людмили Дячук, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше до юної тернополянки повернувся рак, дівчинці потрібна допомога.

Як повідомляв портал "Знай.uа" рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Також Знай.uа" писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.